طرز تهیه شنیسل گوشت

بازدیدها: 58

موادلازم :

راسته یا ران گوساله : ۵۰۰ گرم
آرد سفید : ۰/۲۵فنجان
تخم مرغ : ۱عدد
شیر: ۰/۲۵فنجان
پودر نان خشک : ۰/۵فنجان
روغن زیتون یا مایع : ۲ قاشق غذا خوری
کره : ۳۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا چربی گوشت را گرفته ، سپس با گوشت کوب آهسته بدون اینکه گوشت را له یا سوراخ کنیم. می کوبیم تا نازک شود سپس گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ وشیر فرو می بریم .در انتها گوشت را در پور نان خشک می غلطانیم و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آعشته شوند.
بهتر است قبل از سرخ کردن یک ساعت در یخچال بگذاریم بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =