طرز تهیه شامی هویج

بازدیدها: 16

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
پیاز رنده : یک عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غدا خوری
شکر : ۲ قاشق غذا خوری
هویج رنده شده : ۲۵۰ گرم
سرکه : ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
آرد نخود چی : ۳ قاشق غذا خوری
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سس شامی را به صورت زیر آماده می کنیم .
ظرف را روی حرارت بگذارید تا داغ شود . مقداری روغن در آن بریزید ورب را در آن تفت دهید ، شکر را اضافه کنید و دوباره آن را تفت دهید .زمانی ک شکر حل شد سرکه را به آن اضافه کنید تا سس رقیقی به دست آید ، پس از آماده شدن سس را کنار بگذارید تا شامی را تهیه کنید .
روش تهیه شامی :
پیاز و هویج رنده شده را در ظرفی بریزید و گوشت را اضافه کنید . زردچوبه ، فلفل سیاه ونمک را همراه ۱۰۰ گرم آردنخودچی و دو عدد تخم مرغ اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید . می توانید در کنار مواد گفته شده از سیب زمینی هم برای تهیه شامی استفاده کنید که در این صورت شامی تقریبا به صورت کتلت در می آید . اگر آردنخودچی را در منزل برای استفاده از شامی تهیه کرده وآسیاب کنید و کیفیت غذا بهتر می شود. پس از آماده شدن ، مایه شامی ، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را در آن بریزید. مقداری از مواد را ورز داده و صاف کنید تا ضخامت آن حدود یک سانتی متر شود.آنگاه با انگشت در وسط آن حفره ای ایجاد کرده و آن را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود . پس از اینکه شامی آماده شد آن را روی دستمالی بگذارید تا روغن اضافه ان گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =