طرز تهیه سوپ خامه

بازدیدها: 19

طرز تهیه سوپ خامه

 

مواد لازم:

شیر ۱ لیتر

جو۱ پیمانه

هویج ۱ عدد متوسط

آب مرغ۲ لیوان

کره ۵۰ گرم

آرد۱ قاشق سوپخوری

نمک در حد نیاز

جعفری ریز خرد شده برای تزیین

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

خامه به مقدار لازم

سس مایونز۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

جو را از شب قبل خیس کنید .بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزد و تقریبا آبش کشیده شود بعد آب مرغ بدون نمک را اضافه کنید تا بجوشد . هویج نگینی خرد شده را اضافه کنید .حرارت را ملایم کنید تا به آرامی جوشیده و هویج ها و جو بخوبی بپزد و لعاب بیندازد  .۳ لیوان شیر را اضافه کنید .
و اما چند نکته اینکه .شیر تازه باشید تا شیر نبرد .ودمای شیر ولرم باشد .
تو این فاصله ۱ عدد پیاز کوچک را رنده کنید و با ۵۰ گرم کره تفت دهید یه کم طلایی که شد کافیست زیرا پیاز زیاد سرخ شود سوپ رنگ سفیدیش را از دست می دهد.یک قاشق آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد از بین بره بعد یک لیوان شیر را آرام آرام اضافه کنید تا آرد باز شود و یه کم غلیظ شود .(نوعی سس سفید ) سس حاصله را آرام آرام به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود .و اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد .در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنیدو هم بزنید .در یک ظرف دیگه ۱۰۰ گرم خامه را با دوقاشق سس مایونز مخلوط کنید .سوپ را از روی شعله گاز بردارید و مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و دوقاشق خامه را نگه دارید تا بعدا موقع سرو برای تزیین استفاده کنید دو قاشق آب لیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید .در موقع سرو هم با جعفری یاخامه تزیین کنید .می توانید کمی جعفری خرد شده به سوپ بریزید،زیاد نریزید چون باعث می شود رنگ سوپ از سفیدی در بیاید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 1 =