بازدیدها: 19
طرز تهیه سوپ خامه
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
جو۱ پیمانه
هویج ۱ عدد متوسط
آب مرغ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
آرد۱ قاشق سوپخوری
نمک در حد نیاز
جعفری ریز خرد شده برای تزیین
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
خامه به مقدار لازم
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جو را از شب قبل خیس کنید .بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزد و تقریبا آبش کشیده شود بعد آب مرغ بدون نمک را اضافه کنید تا بجوشد . هویج نگینی خرد شده را اضافه کنید .حرارت را ملایم کنید تا به آرامی جوشیده و هویج ها و جو بخوبی بپزد و لعاب بیندازد .۳ لیوان شیر را اضافه کنید .
و اما چند نکته اینکه .شیر تازه باشید تا شیر نبرد .ودمای شیر ولرم باشد .
تو این فاصله ۱ عدد پیاز کوچک را رنده کنید و با ۵۰ گرم کره تفت دهید یه کم طلایی که شد کافیست زیرا پیاز زیاد سرخ شود سوپ رنگ سفیدیش را از دست می دهد.یک قاشق آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد از بین بره بعد یک لیوان شیر را آرام آرام اضافه کنید تا آرد باز شود و یه کم غلیظ شود .(نوعی سس سفید ) سس حاصله را آرام آرام به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود .و اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد .در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنیدو هم بزنید .در یک ظرف دیگه ۱۰۰ گرم خامه را با دوقاشق سس مایونز مخلوط کنید .سوپ را از روی شعله گاز بردارید و مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و دوقاشق خامه را نگه دارید تا بعدا موقع سرو برای تزیین استفاده کنید دو قاشق آب لیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید .در موقع سرو هم با جعفری یاخامه تزیین کنید .می توانید کمی جعفری خرد شده به سوپ بریزید،زیاد نریزید چون باعث می شود رنگ سوپ از سفیدی در بیاید.