طرز تهیه خورش شش انداز

بازدیدها: 20

موادلازم:

مغز گردو : ۳۰۰ گرم
رب انار ترش : ۵۰۰ گرم
روغن و زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین : به میزان لازم
بادمجان : ۳ عدد
پیاز سرخ شده: ۲۰ گرم

طرزتهیه:

مغز گردو را کاملا ساییده و پودر کنید . گردو را با ۲-۳ لیوان آب و ادویه در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گردو ها روغن بیندازد. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت ۴ گوشه ای خرد کنید. و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس آنها را با پیاز سرخ شده به مغز گردو اضافه کنیدو مقدار کمی دارچین نیز به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد . این خورش را با برنج میل کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =