بازدیدها: 58
طرز تهیه تاکو
سلام به همه همراهان عزیز سر آشپز ۹۸ ، امروز یه آموزش جدید و خوشمزه، طرز تهیه تاکو داریم… بریم که با هم این غذای لذیذ و خوشمره رو آموزش ببینیم و برای مهمونی و محافل خانگی مون درست کنیم.
مواد لازم :
۴عدد نان ترتیلا
۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
۱ عدد گوجه فرنگی
۱/۳ پیمانه فلفل چیلی یا فلفل دلمه ای
۱ قاشق مرباخوری ادویه تاکو
پنیر پارمزان به مقدار لازم
کاهو به مقدار لازم
سس تند به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو
۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن
۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن داخل ماهیتابه تفت میدیم.وقتی پیاز فقط کمی نرم شد فلفل خورد شده و سیر خورد شده رو هم اضافه کرده و مواد رو کمی با هم تفت میدیم احتیاجی نیست که مواد سرخ یا طلایی بشن همین که کمی نرم بشن کافیه.حالا گوشت چرخ شده رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. بعد ادویه تاکو و به مقدار لازم نمک ریخته و مواد رو باز با هم تفت میدیم. در نهایت هم گوجه فرنگی رو ریز خورد کرده و به مواد اضافه میکینم و کمی با هم تفتشون میدیم. بعد حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت با آب گوجه فرنگی بپزه و مزه ها به خورد هم برن. حالا مایه گوشتی تاکو حاضره. مواد تاکو گوشت رو روی نون ترتیلا میذاریم در نهایت کاهو، پنیر پارمزان و سس تند هم روی مواد گوشتی میذاریم و نون ترتیلا رو از وسط تا میکینم.
حالا لقمه های تاکو گوشت ما حاضره … نوش جان