طرز تهیه تاکو

طرز تهیه تاکو

بازدیدها: 58

طرز تهیه تاکو

سلام به همه همراهان عزیز سر آشپز ۹۸ ، امروز یه آموزش جدید و خوشمزه، طرز تهیه تاکو داریم… بریم که با هم این غذای لذیذ و خوشمره رو آموزش ببینیم و برای مهمونی و محافل خانگی مون درست کنیم.

مواد لازم :

۴عدد نان ترتیلا

۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز

۱ حبه سیر

۱ عدد گوجه فرنگی

۱/۳ پیمانه فلفل چیلی یا فلفل دلمه ای

۱ قاشق مرباخوری ادویه تاکو

پنیر پارمزان به مقدار لازم

کاهو به مقدار لازم

سس تند به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو

۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن

۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا

۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن داخل ماهیتابه تفت میدیم.وقتی پیاز فقط کمی نرم شد فلفل خورد شده و سیر خورد شده رو هم اضافه کرده و مواد رو کمی با هم تفت میدیم احتیاجی نیست که مواد سرخ یا طلایی بشن همین که کمی نرم بشن کافیه.حالا گوشت چرخ شده رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. بعد ادویه تاکو و به مقدار لازم نمک ریخته و مواد رو باز با هم تفت میدیم. در نهایت هم گوجه فرنگی رو ریز خورد کرده و به مواد اضافه میکینم و کمی با هم تفتشون میدیم. بعد حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت با آب گوجه فرنگی بپزه و مزه ها به خورد هم برن. حالا مایه گوشتی تاکو حاضره. مواد تاکو گوشت رو روی نون ترتیلا میذاریم در نهایت کاهو، پنیر پارمزان و سس تند هم روی مواد گوشتی میذاریم و نون ترتیلا رو از وسط تا میکینم.

حالا لقمه های تاکو گوشت ما حاضره … نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =