طرز تهیه تارت سیب و دارچین

بازدیدها: 482

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

 

موادلازم :

آرد سفید  ۲۵۰ گرم

کره سرد. ۱۱۵ گرم

پودر شکر . ۳۰ گرم

زرده تخم مرغ. ۱ عدد

شیر یا آب سرد. ۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)

نمک. ۱ پینچ

سیب درشت نرم. ۴ عدد

دارچین . ۱ قاشق سوپ خوری

کره برای مواد میانی…. ۸۰ گرم

 

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. حالا باید آرد و نمک را با هم حسابی الک کنید. در این قسمت میتوانید کره خرد شده را به آن اضافه کرده و با سر انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا شبیه شکل زیر شود. در مرحله بعدی شما باید پودر شکر، زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط شان کنید. شیر‌سرد را به کم کم به مواد اضافه کرده و آنها را آنقدر با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را درون کیسه بگذارید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.۲/۳ از خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید. ضخامت آن باید تقریبا نیم سانتی‌متر باشد. از وردنه برای اینکار استفاده کنید. حالا میتوانید کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و خمیر را به کمک وردنه به قالب انتقال دهید.

سیب‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه کره روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شوند و کره جذب آن شود. سایز سیب ها بستگی به شما دارد. حتی میتوانید آن را با رنده درشت رنده کنید. حالا برای تهیه تارت سیب و دارچین باید شکر و دارچین را اضافه کرده و پس از حل شدن شکر و غلیظ شدن، مواد را از روی حرارت بردارید. وقتی مرحله قبل بخوبی انجام شد حالا میتوانید مواد میانی را داخل قالب بریزید و باقیمانده خمیر را به کمک وردنه باز کنید و سطح قالب را با خمیر بپوشانید. برای زیبا شدن باید روی سطح خمیر را با کمک قلمو زرده تخم‌مرغ بمالید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. صبر کنید تا تارت تان خوب پخته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − ده =