بازدیدها: 482
طرز تهیه تارت سیب و دارچین
موادلازم :
آرد سفید ۲۵۰ گرم
کره سرد. ۱۱۵ گرم
پودر شکر . ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ. ۱ عدد
شیر یا آب سرد. ۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
نمک. ۱ پینچ
سیب درشت نرم. ۴ عدد
دارچین . ۱ قاشق سوپ خوری
کره برای مواد میانی…. ۸۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. حالا باید آرد و نمک را با هم حسابی الک کنید. در این قسمت میتوانید کره خرد شده را به آن اضافه کرده و با سر انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا شبیه شکل زیر شود. در مرحله بعدی شما باید پودر شکر، زرده تخممرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط شان کنید. شیرسرد را به کم کم به مواد اضافه کرده و آنها را آنقدر با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را درون کیسه بگذارید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.۲/۳ از خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید. ضخامت آن باید تقریبا نیم سانتیمتر باشد. از وردنه برای اینکار استفاده کنید. حالا میتوانید کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و خمیر را به کمک وردنه به قالب انتقال دهید.