طرز تهیه استیک مرغ زعفرانی

بازدیدها: 29

طرز تهیه استیک مرغ زعفرانی

مواد لازم :

۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز متوسط (رنده شده)
۶ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۴ قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم

طرز تهیه:

*. هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.
*. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.
*. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
*. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه های مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 15 =