طرز تهیه استیک ماهی

بازدیدها: 31

طرز تهیه استیک ماهی

مواد لازم :

۸۰۰ گرم ماهی شیر
۴ قاشق غذاخوری سرکه
۰٫۵ پیمانه روغن
۲ سانتی متر زنجبیل
۱ قاشق غذاخوری زعفران (دم کرده)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ عدد پیاز (خلال شده)
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 5 =