طرز تهیه آش ترخینه

بازدیدها: 62

موادلازم :

ترخینه : ۲۵۰ گرم
نخود : ۱۰۰ گرم
لوبیا:۷۰ گرم
عدس : ۵۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
سبزی آش (تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ): ۵۰۰ گرم
نعناع خشک و کشک : به مقدار لازم

طرزتهیه :

نخود و لوبیا و عدس را از شب پیش خیس کنید . پیاز ها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند و نخود و لوبیا را به پیازاضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۴ لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت آن را کم کنید . پس از یک ساعت ترخینه، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =