طرزتهیه خورش کرفس

بازدیدها: 28

طرزتهیه خورش کرفس

موادلازم :

کرفس: ۱ عدد
گوشت سردست : ۵۰۰گرم
پیاز: ۱عدد
لیمو عمانی : ۳عدد
آب سرد:۳لیوان
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم

طرزتهیه :

ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید. سپس ساقه های کرفس را به اندازه های ۲ سانتی متری خورد کنید برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنید. گوشت را به انذازه های خورشتی قطعه قطعه کنید . مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید شعله را کمی ببشتر کنیدو با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید.
سپس کرفس هارا روی گوشت بریزید شعلع را کمی بیشتر کنید . ۱۰ دقیقه با گوشت سرخ کنید در تمام مدت آن را هم بزنید تا خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن ۳ لیوان آب سرد روی آن بریزید ، لیمو عمانی ها را داخل قابلمه بیندازید شعله را کم کنید تا گوشت آرام آرام بچوشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =