طرزتهیه آش شله

بازدیدها: 25

موادلازم:

گوشت گوسفند : ۳۰۰ گرم
بلغور گندم: ۸۰ گرم
برنج : ۵۰ گرم
نخود : ۳۰ گرم
لوبیا قرمز : ۵۰ گرم
لوبیا سفید : ۳۰ گرم
لوبیا چیتی : ۳۰ گرم
خورش قیمه آماده : ۸۰ گرم
پیاز:۵عدد
روغن ، دارچین ، نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرزتهیه :

حبوبات را از شب قبل در آب خیس کنید . گوشت را در قابلمه بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف آب را بگیرید و پیاز های پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید . ۳تا۴ساعت صبر کنید گوشت بپزدو آب آن تمام شود. سپس پیاز و گوشت پخته شده را بکوبید تا یکدست شوند . حبوبات را در قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزد و نرم شود. پس از آن گوشت را کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته شده اضافه کنید ، سپس دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید تا غلیظ شود . در این مرحله در قابلمه باید باز باشد و اگر آب آش کم شد آب جوش به آن اضافه کنید. پس از اینکه آش آماده شد ، آن را در ظرفی بریزید و با قیمه تزیین کنید و میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 2 =