طرزتهیه آش دوغ

بازدیدها: 28

طرزتهیه آش دوغ

موادلازم :

سبزی آش : ۱٫۵کیلو
برنج : ۱ فنجان
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
نخود : ۱ فنجان
آرد : ۰٫۵فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
دوغ : ۴ کیلو
ترخان خشک : ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز :۲ عدد
پیاز داغ : برای تزیین
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه و روغن : به مقدار لازم

طرزتهیه :

تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج ، دوغ و برنج درون قابلمه روی حرارت قرار دهید . مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد. سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که به صورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید . سپس نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. در آخر فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پختن آش آن را درون ظرف ریخته و با پیاز داغ تزیین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − پنج =