طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

بازدید: 241

سلام به همه همراهان عزیز سر آشپز ۹۸ ، امروز یه آموزش جدید و خوشمزه، طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر داریم… بریم که با هم این غذای لذیذ و خوشمره رو آموزش ببینیم و برای مهمونی و محافل خانگی مون درست کنیم.

مواد لازم :

 ۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده یا ژامبون گوشت
سس گوجه فرنگی
(نانان بربری) یا پیراشکی
پنیر پیتزا
درصورت تمایل : قارچ ، فلفل دلمه ای ، سوسیس ، گوجه ، ژامبون سرخ شده

طرز تهیه :

در ابتدای کار فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و روشن کنید داخل ماهیتابه که روغن داغ شده گوشت بریزید و سرخ کنید وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز رو اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنیدنان بربری رو داخل ظرف مناسبی رو کامل میپوشنیم و گوشت سرخ شده و مابقی مواد روی نان میریزیم.سس گوجه فرنگی میریزیم و باز لایه ای نان بزارید و پنیر پیتزا میریزیم. خمیر را به ۸ قسمت قسمت و به شکل مثلثی شکل برش بزنید و پنیر ریحان خشک روی آن بریزید.۱۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.